AKADEMIE KULINARNE

 
 

Poprzez DELI Studio realizujemy szereg akademii i warsztatów kulinarnych dopasowanych formułą do indywidualnych potrzeb Klienta.

Organizowane przez nas zajęcia to doskonały sposób zarówno na firmową integrację pracowników jak i towarzyskie spotkania w gronie przyjaciół. Jesteśmy przekonani, że czas wspólnie spędzony w kuchni służy budowaniu relacji, uczy pracy zespołowej oraz pozwala wyłonić lidera w grupie. Za każdym razem w sposób dedykowany opracowujemy tematykę, charakter oraz zakres planowanego wydarzenia. Uczestnicy otrzymują dostęp do profesjonalnego sprzętu kuchennego oraz pełnego zaplecza produktowego.

Nasz prowadzący szef kuchni Bartłomiej Czerwiński – to charyzmatyczny pasjonat swojej profesji, chętnie dzielący się swoją wiedzą kulinarną oraz zdradzający tajniki najlepszych przepisów.

Akademie Kulinarne organizujemy w postaci imprez plenerowych, pod namiotem, w hotelach, centrach konferencyjnych oraz miejscach wskazanych przez Klienta. Realizujemy je dla dowolnej liczby uczestników gwarantując aktywne uczestnictwo każdego z nich. Niezależnie czy jest to wspólne gotowanie czy też konkurs z podziałem na grupy wszyscy otrzymują solidną porcję praktycznej wiedzy, a zwieńczeniem każdego wydarzenia jest wspólna degustacja przygotowywanych dań.

Gwarantujemy niezapomnianą zabawę, rywalizację oraz znakomite doznania kulinarne.